IMG_0233.jpg
Logo_White_Front.PNG

Ik ben Christa, het gezicht achter Christa Stories. Ik ben geboren in 2001 en ik studeer aan de Christelijke Hogeschool Ede. Tijdens de quarantaine had ik opeens zo veel vrije tijd dat ik besloot een oude hobby weer op te pakken. Ik kocht een nieuwe camera, ging vriendinnen en familie fotograferen en zo ontstond Christa Stories.

Mijn inspiratie haal ik uit mensen om mij heen en culturen uit andere landen. Met inmiddels 32 landen op de teller noem ik mezelf een fanatieke reiziger! Kan je me niet vinden tussen de camera's en backpack's? Dan zit ik waarschijnlijk in de studieboeken voor het vierde en laatste jaar van mijn studie journalistiek. Of ik zit gewoon achter m'n MacBook eindeloos te kijken naar YouTube-filmpjes :)

20210417-DSC_7122.jpg
IMG_0238.jpg

De stijl van Christa Stories is back to nature. Ik hou van die bruine-achtige tinten die een warm en natuurlijk gevoel geven. Die natuurlijke kleuren laat ik dan ook graag in foto's naar voren komen.

Mijn liefde voor beeld maakt mij altijd mega enthousiast om gelijk na de fotoshoot de foto's te bewerken. Binnen twee weken heb je de link naar de bewerkte foto's al in je mail zitten! 

Ik ben woonachtig op de Veluwe in het groene Apeldoorn. Dit is ook de plek waar ik het vaakst achter de camera sta voor fotoshoots. Samen met jou/jullie kiezen we een fotogenieke plek in/rond Apeldoorn. Mocht je een mooie plek in gedachten hebben (ver) buiten Apeldoorn, stuur mij dan even een berichtje, dan kijk ik wat de mogelijkheden zijn!