top of page
Image 17


- Plek vanaf april '24​ -


Ben je enthousiast geworden en wil je graag een shoot bij mij boeken? Wat leuk! Stuur mij gerust een berichtje en wie weet tot snel!

Gelukt! Je hoort zo snel mogelijk van mij!

Let's make memories

CHRISTA STORIES-2.png

Let's make memories

To keep in mind:

Alle shootprijzen zijn inclusief BTW en exlusief reiskosten van €0,40 per kilometer vanaf Apeldoorn.

 

Bij het boeken van een shoot, ga je automatisch akkoord dat de foto's gedeeld mogen worden op sociale media en mijn website, tenzij vooraf anders is afgesproken.

 • Wat is het beste tijdstip voor een fotoshoot?
  Het liefst plan ik de shoot in tijdens golden hour. Het gouden uurtje, vlak voor zonsondergang. In de wintermaanden is dit vaak al aan het eind van de middag en in de zomer vaak wat later op de avond. Met kleine kinderen kan het dus slim zijn om in het voorjaar of in de herfst een shoot te boeken. In de ochtend kan natuurlijk ook, maar met een felle zon zullen we wat meer de schaduw op zoeken.
 • Wat moeten we aan tijdens de shoot?
  Allereerst is het belangrijk om aan te trekken waarin jullie je prettig voelen. Als iets oncomfortabel zit of je niet jezelf voelt, zie je dit terug op de foto. Daarnaast stuur ik jullie een uitgebreid informatieboekje met daarin kledingadvies. Zolang je felle kleuren en afleidende teksten vermijdt, zit je al snel in de goede richting :)
 • Welke camera en lens gebruik je?
  Ik gebruik de Sony A7 IV voor foto en de Sony A7 S III voor film met daarop 9 van de 10 keer mijn 35 mm 1.4 lens van Sigma Art. Af en toe gebruik ik ook de 50 mm 1.8 of de 85 mm 1.8.
 • Wat als het gaat regenen tijdens de shoot?
  Wanneer duidelijk uit de weersvoorspellingen blijkt dat het gaat regenen tijdens de shoot, verzetten we 'm naar een later moment. Omdat ik een outdoor fotograaf ben, huur ik meestal geen binnenlocaties af. Mochten we al aan het shooten zijn en het gaat regenen, proberen we even een poosje te schuilen, totdat het weer stopt. De shoot kan dan iets langer duren, maar helemaal doorweekt op de foto wordt niemand blij van :)
bottom of page