top of page
TAT08435.jpg

FOTOGRAAF & VIDEOGRAAF

C - Christa Stories-2.JPG

Hoihoi!

IK BEN CHRISTA

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Ik ben Christa, het gezicht achter de camera. In september 2022 ben ik getrouwd met de liefde van m'n leven en samen wonen we in een heel knus, wit huisje op de veluwe. Inmiddels ben ik in verwachting van ons eerste kindje, en op 1 januari 2024 uitgerekend!

 

In 2022 ben ik afgestudeerd als journalist op de Christelijke Hogeschool Ede. Hier heb ik onder andere geleerd wat storytelling is en hoe je dit in de praktijk kan toepassen.

Als ik op sociale media even niet online ben, dan zit ik waarschijnlijk in een ver land, zonder bereik of internet, want reizen doe ik ook enorm graag! Hier haal ik veel van mijn inspiratie vandaan. Met inmiddels meer dan 35 landen op de teller, noem ik mezelf een fanatiek reiziger! :)

Blog Pixie Logo 4

LET'S GO BACK TO THE NATURE

Ik hou van die bruin-achtige tinten die een warm en natuurlijk gevoel geven. Die kleuren laat ik dan ook graag in foto's naar voren komen. Mijn liefde voor voor beeld maakt mij altijd mega enthousiast om gelijk na de fotoshoot de foto's te bewerken. Binnen twee weken ontvangen jullie de online galerij waarin jullie je favoriete foto's uit kunnen kiezen!

Ik ben woonachtig op de Veluwe, in Apeldoorn. Dit is ook de plek waar ik het vaakst achter m'n camera sta voor fotoshoots. We kiezen met elkaar een fotogenieke plek waar we gaan shooten. Op de veluwe zijn hele gave shootlocaties, maar ik ben ook vaker te vinden op het strand of op de vliegbasis in Soest. Genoeg keuze dus!

C - Christa Stories-13.JPG

EEN ONTSPANNEN SFEER TIJDENS DE SHOOT

Wie wil dat nou niet?

Aan het begin van de shoot lopen we vaak eerst samen een stukje naar een mooie plek. Het ultieme moment om elkaar eens goed te leren kennen, zodat jullie straks helemaal jezelf kunnen zijn op de foto. Tijdens de shoot geef ik altijd lekker veel opdrachtjes en aanwijzingen, zo hoeven jullie je nergens druk om te maken. Alleen maar genieten met elkaar!

Christa - Christa Stories-1 3.JPG
C - Christa Stories-12.JPG

LEUKE WEETJES OVER MIJ

JE KAN MIJ 'S NACHTS WAKKER MAKEN VOOR:

Kaasstengels en kipnuggets

MOOISTE LAND WAAR IK OOIT BEN GEWEEST:

Canada

ALS IK MIJZELF IN DRIE WOORDEN MOET OMSCHRIJVEN:

Christelijk, enthousiast en creatief

DE PLEK WAAR IK HET MEEST KOM VOOR SHOOTS:

Het Leesten

martin-pechy-1IwBabyMXAA-unsplash.jpg

NU JE MIJ IETSJE BETER HEBT LEREN KENNEN, ZIN OM SAMEN TE SHOOTEN?

I'm in!

bottom of page