top of page
D43B6D28-FC7E-454A-A758-BB9B5691EDC9.jpg

JULLIE GAAN TROUWEN!

Gefeliciteerd!

Een dag vol liefde, geluk, emoties en jullie liefste familie en vrienden. Wat een fijn vooruitzicht! Als trouwfotograaf en videograaf leg ik alle waardevolle momenten en details vast. Van een lach tot een traan, en van een knuffel van je trotse vader tot aan jullie decoratie. Alles wat bij jullie dag hoort leg ik met liefde en enthousiasme vast, zodat jullie na je trouwdag waardevolle herinneringen overhouden aan jullie mooiste dag!

Houden jullie van romatische, warme en vooral spontane foto's? En willen een fotograaf en videograaf die de tijd neemt om jullie te leren kennen, jullie op je gemak stelt en jullie vastlegt zoals jullie zijn? Dan eindigt jullie zoektocht hier! :)

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jullie bruiloft? Vraag hieronder vrijblijvend de brochure aan. 

Blog Pixie Logo 4
TROUWFILMS
laurice-manaligod-q1uiITCnFfY-unsplash.jpg

'HEEL ERG BLIJ MET HET RESULTAAT VAN ONZE TROUWFILM!'

kind words

'Christa was onze videograaf op onze bruiloft. We hebben hier uitstekende ervaringen mee! Ze is erg professioneel, maar laat je ook helemaal op je gemak voelen. Daarnaast is ze rustig en op de achtergrond, wat veel rust gaf tijdens de trouwdag. We zijn heel erg blij met het resultaat van onze trouwfilm!!'

PIETER & BRENDA

Schermafbeelding 2021-12-23 om 10.36.41 (2).png
Schermafbeelding 2021-12-23 om 10.36.00 (2).png
Trouwfilm brochure
Image 17


Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd naar mijn trouwbrochure? Wat leuk! Vul het formulier in en bekijk mijn trouwbrochure!

Nog plek voor 1 bruiloft in 2024

CHRISTA STORIES-2.png

Love at first sight?

bottom of page